Inschrijfprocedure voor wedstrijden WV Snits

Voorinschrijven

Voorinschrijven voor de wedstrijden van WV Snits gebeurt via www.inschrijven.nl, rechtstreeks of via de wedstrijdkalender. De voorinschrijving voor tijdritten sluit twee dagen voor aanvang van de wedstrijd, omdat dan de startlijsten met starttijden moeten worden opgemaakt.

Voor overige wedstrijden (criteriums en omlopen) kan tot drie uur voor aanvang wedstrijd worden ingeschreven. De lijst met inschrijvingen wordt steeds online bijgehouden, een link daar naar toe staat bij de betreffende wedstrijd in de wedstrijdkalender.

Bijschrijven

Bijschrijven is op de wedstrijddag zelf nog mogelijk tussen een uur en een half uur voor aanvang wedstrijd, tenzij er een limiet zit op het aantal deelnemers (evt. per categorie) en deze is bereikt.

Wilt u zich vlak voor de wedstrijd bijschrijven, dan moet hiervoor gebruik worden gemaakt van het inschrijfformulier wedstrijden. Dit formulier moet ingevuld worden ingeleverd bij de wedstrijdtafel.

Maximum aantal deelnemers

Bij het overschrijden van het maximale aantal deelnemers geldt, dat leden van WV Snits voorrang op de voorinschrijving van de wedstrijden van WV Snits hebben. Mochten er leden zijn die op de reservelijst staan, dan worden zij als eerste toegevoegd aan de startlijst.

In geval van een overschrijding van het maximum aantal deelnemers worden de volgende criteria aangehouden bij het maken van de startlijst:

Criterium/omloop/individuele- of koppeltijdrit
1. Tijdig ingeschreven staan
2. Leden van WV Snits hebben voorrang

Ploegentijdrit
1. Tijdig ingeschreven staan
2. Leden van WV Snits hebben voorrang
3. Dames-, junioren- en jeugdploegen

Afmelden

Afmelden voor wedstrijden kan tot de dag voorafgaande aan de wedstrijd via opgaves@wvsnits.nl. Dit is belangrijk omdat deelnemers die op de reservelijst staan dan alsnog mee kunnen doen.
Indien niet op tijd voor een wedstrijd wordt afgezegd, wordt u voor de eerstvolgende wedstrijd, waar u zich voor heeft opgegeven, geschorst. Wanneer er een dringende reden was om zich niet op tijd af te kunnen melden, kan protest worden aangetekend tot twee dagen na de wedstrijd.

Restitutie inschrijfgeld

Restitutie van inschrijfgeld gebeurt alleen bij afgelasting van de wedstrijd door WV Snits. Bij een passend alternatief (een verplaatste wedstrijd) vindt er geen restitutie van het inschrijfgeld plaats.

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld per wedstrijd is als volgt.

Wedstrijden WV SnitsVoorinschrijvenBijschrijven
Jeugdleden WV Snits (t/m 16 jaar)€ 3,00€ 5,00
Leden WV Snits€ 5,50€ 7,00
Jeugd niet-leden (t/m 16 jaar)€ 5,50€ 7,00
WFN- / KNWU-licentie€ 8,50€ 10,00
Dagkaart (incl. verzekering)€ 9,50€ 11,00

Bij de bedragen van de voorinschrijving zijn transactiekosten van € 0,50 per wedstrijd/inschrijving opgenomen. Dagkaarthouders betalen € 1,00 extra vanwege de verzekering.

Heeft u verder nog vragen? Stuur dan een mailtje naar opgaves@wvsnits.nl en wij helpen u graag op weg.

Lees ook de voorwaarden voor het inschrijven.