Beste WV Snits leden,

Als gediplomeerd KNWU trainer ben ik al enige jaren actief als trainer bij verschillende verenigingen en sportscholen. Binnen dat kader heb ik ook specifieke tijdrittrainingen verzorgd.

Aangezien ik wel wat tijd over heb, kwam ik op het idee dat er misschien, ook in deze regio wel belangstelling voor is, vooral ook gezien het grote aantal WV Snits leden welke deelnemen aan tijdritten.

De bedoeling is dat ik een achttal trainingen verzorg , te beginnen in week 9 op zaterdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur. Als we wat verder in het seizoen zitten zou het ook op bijvoorbeeld woensdagavond kunnen.

Het doel is toe te werken naar de tijdritten van Warns, Luinjeberd en Nijland, zodat we daar hopelijk goed kunnen scoren. De training staat open voor elke liefhebber ook voor niet-leden van de WV Snits.

De kosten die aan de tijdrittrainingen zijn verbonden zijn € 25,00 voor 8 trainingen. Minimale deelname per sessie zijn 10 tijdrijders. De duur per training is minimaal 1 uur en deze wordt opgevoerd naar 2 uur.

Je kunt je aanmelden via het onderstaande e-mailadres:

Rein Oppewal
Haitze Wiersmastrjitte 8
8603 ED Sneek
T: 0515411459
M: 06 40420598
E: reinoppewal@home.nl
I: www.reinoppewal.com
Wielrentrainer 3,Team Manager/Coach