Nieuws

Algemeen

Trainingsweekeind

Beste allemaal,

In het nieuwe seizoen wordt er door de WV Snits weer een trainingsweekend georganiseerd naar Zuid-Limburg. We gaan dit jaar voor de derde maal naar Mechelen toe naar de Elset, www.elset.nl . We gaan dit jaar van vrijdag 2 mei tot zondag 4 mei op trainingskamp. Ook dit jaar kunt u zich opgeven bij wielerbaan@wvsnits.nl. De kosten van het weekend bedragen 50 euro. Het weekend begint op vrijdagmiddag rond 15.00u. Deze eerste aankomst dag rijdt een ieder op eigen gelegenheid naar Zuid-Limburg. Deze middag kan een ieder vrij trainen. Op zaterdag en zondag zal er in groepsverband getraind worden. Zaterdag een lange rit en zondags een kortere, zodat een ieder weer op tijd thuis kan zijn. Door een mail te sturen naar wielerbaan@wvsnits.nl o.v.v. je naam, telefoonnummer en email adres, kun je je opgeven voor het weekend. De kosten van 50 euro voor het weekend kunnen worden over gemaakt op de rekening van de club: NL64 RABO 0124 7231 52 t.n.v. WV Snits, o.v.v. trainingsweekend 2014.Met vriendelijke groet uw reisleider,
Sybolt Kuipers
Meer nieuws