Jeugd

Jeugd bij WV Snits

Haal het maximale uit de wielersport

Welkom bij de Jeugdafdeling van WVS, waar we jonge fietsliefhebbers verwelkomen vanaf de leeftijd van 8 jaar. Bij ons draait het om enthousiasmeren en begeleiden van kinderen en jongeren in de prachtige sport van het wielrennen. Vanaf het moment dat een kind de leeftijd van 8 jaar bereikt, kan het deelnemen aan onze jeugdtrainingen, die zowel zomer- als winterseizoenen omvatten.

In de zomermaanden, van april tot en met september, vinden onze trainingen plaats op de wielerbaan van het Schuttersveld. Hier leren we de jonge renners de basisvaardigheden van het wielrennen, met een sterke focus op plezier en ontwikkeling. Onze ervaren trainers staan klaar om de kinderen de juiste technieken aan te leren en hen uit te dagen om zichzelf steeds verder te verbeteren.

Tijdens de wintermaanden, van november tot en met maart, trainen wij in een andere vorm op de wielerbaan. Ook hier staat de progressie en het plezier van de renners centraal, met aangepaste trainingen die gericht zijn op het versterken van hun vaardigheden in verschillende omstandigheden.

Naast de reguliere trainingen bieden we ook een begeleiding aan voor jonge renners die graag willen deelnemen aan wedstrijden. We geloven sterk in een gezonde benadering van sport, waarbij plezier altijd voorop staat. Zowel vanuit de vereniging als vanuit ouders streven we naar een ondersteunende omgeving waarin elk kind zich kan ontwikkelen op zijn of haar eigen tempo, zonder onnodige druk.

We kijken ernaar uit om jou en je kinderen te verwelkomen en samen te genieten van alles wat wielrennen te bieden heeft.

Meer informatie over het rijden van wedstrijden en de trainingen van de jeugd kunt u hier vinden.

Trainingen
Lid worden

Meld je aan als lid!

Nieuws