MYLAPS ProChip

Gebruik MYLAPS Prochip

Haal het maximale uit de wielersport

WV Snits maakt bij wedstrijden en de clubcompetitie gebruik van transponders. Het doel hiervan is om de uitslagen van elke wedstrijd snel en foutloos te registreren.

Het systeem wordt in elke wedstrijd en de clubcompetitie gebruikt en bij deelname is een transponder verplicht! Je moet je transpondernummer invullen bij het inschrijven voor een WV Snits wedstrijd. Wanneer je dit niet doet dan kun je niet deelnemen aan de wedstrijd.

Ben je al in het bezit van een transponder? Dan dien je deze te bevestigingen aan je voorvork (2-4 cm boven de naaf).

Een ProChip-transponder kun je bestellen via de webshop van MYLAPS.

Huren ProChip-transponder

WV Snits heeft per wedstrijd tien transponders beschikbaar. Deze zijn te huur door bij inschrijftafel een huur/machtigingsformulier in te vullen. De transponders kunnen niet worden gereserveerd. Zijn alle transponders verhuurd dan kun je niet meer deelnemen aan de wedstrijd.  Omdat je je niet kunt voorinschrijven zonder chip, dien je je in dit geval tussen een uur en een half uur voor de wedstrijd bij te schrijven via het inschrijfformulier (zie hier, onder het kopje Bijschrijven).

Deelnemers moeten zich bij het huren van een transponder legitimeren. Dit kan met je KNWU-licentie, WV Snits-clubpas, rijbewijs of bankpas. De huurprijs van een transponder is € 5,00 per wedstrijd. Het inleveren van de gehuurde transponder kan tot één uur na afloop van een wedstrijd. Retourneer je de transponder niet binnen één uur, dan is WV Snits gemachtigd om je een boete van € 25,00 op te leggen. Heb je binnen vijf dagen de transponder nog niet geretourneerd dan is WV Snits gemachtigd om een bedrag van € 100,00 te incasseren.

Heb je nog vragen? Mail ons gerust op mylapswvsnits@gmail.com

Wedstrijden
Lid worden

Meld je aan als lid!

Nieuws

Menu
X