Voorjaarscompetitie

Voorjaarscompetitie

WV Snits / LWV De Friesche Leeuw / WV Kapenga Home Center

Ieder voorjaar organiseren LWV De Friesche Leeuw Leeuwarden en WV Snits gezamenlijk de voorjaarscompetitie. In onze wedstrijdkalender zijn de wedstrijden van deze competitie opgenomen.

De wedstrijden in Sneek vinden plaats op de wielerbaan Schuttersveld, de wedstrijden in Leeuwarden op het wielerparcours Kalverdijkje-Zuid.

Indeling Categorieën

Er wordt in twee categorieën gereden:

  • Heren (Junioren en ouder), wedstrijd over 45 minuten en 3 ronden
  • Dames/Nieuwelingen, wedstrijd over 60 minuten en 3 ronden
Inschrijven

Het inschrijfgeld bedraagt voor alle categorieën €5 per wedstrijd. Er kan ter plaatse worden ingeschreven (bij de wedstrijden in Sneek is dit in de Sportkantine op het Schuttersveld vanaf 10.00 uur, in Leeuwarden vanaf 10:15 uur), maar voor de wedstrijden die worden georganiseerd door WV Snits kan er ook vooraf worden ingeschreven via onze website. Dit heeft de voorkeur om drukte aan de inschrijftafel te voorkomen. Betaling ter plaatse kan met de PIN of via contactloos betalen. Je kunt je per wedstrijd inschrijven. Dus als je een keer niet kunt deelnemen, is dat niet erg.  

MYLAPS-chip

Een werkende MYLAPS-chip is verplicht! Er is een beperkt aantal leentransponders beschikbaar bij de wedstrijden in Sneek, in Leeuwarden is dit niet het geval.

Puntentelling

De eerste tien plaatsen leveren punten op voor het klassement van de competitie (10,1 / 9 / 8 / 7 enz.). De uitslagen en de stand van de competitie wordt op onze website geplaatst. De prijsuitreiking is direct na de finalewedstrijd.

Clubcompetities
Lid worden

Meld je aan als lid!

Nieuws