Voorjaarscompetitie

Voorjaarscompetitie

LWV De Friesche Leeuw en WV Snits

Ieder jaar organiseren LWV De Friesche Leeuw en WV Snits gezamenlijk de voorjaarscompetitie. In 2020 wordt op de volgende zaterdagen gestreden:

8 februari Leeuwarden
15 februari Sneek
22 februari Leeuwarden
29 februari Leeuwarden
7 maart Sneek
14 maart Sneek
21 maart Leeuwarden
28 maart Sneek (finale en prijsuitreiking)

De wedstrijden in Sneek vinden plaats op de wielerbaan Schuttersveld, de wedstrijden in Leeuwarden op het wielerparcours Kalverdijkje-Zuid.

Indeling Categorieën

Er wordt in twee categorieën gereden: heren en dames/nieuwelingen. De wedstrijden starten om 13.00 uur. De heren rijden 60 minuten en 3 ronden, de dames/nieuwelingen 45 minuten en 3 ronden.

Inschrijven

Het inschrijfgeld per wedstrijd is € 3,00. Deelnemers dienen in het bezit te zijn van een geldige KNWU licentie 2019, een KNWU basislidmaatschap 2019 of lid te zijn van WV Snits.

Er wordt gereden met MYLAPS transponders. Heb je geen transponder, dan kun je deze huren voor € 10,00, met een borg van € 25,00. Maar… het aantal te huren transponders is beperkt. Het inleveren van de gehuurde transponders kan tot twee uur na de wedstrijd. Het niet tijdig inleveren heeft financiële consequenties.

Puntentelling

De eerste tien plaatsen leveren punten op voor het klassement van de competitie (10,1 / 9 / 8 / 7 enz.). De uitslagen en de stand van de competitie worden op de website van LWV de Friesche Leeuw en WV Snits geplaatst. De prijsuitreiking is direct na de finalewedstrijd in Leeuwarden.

Clubcompetities
Lid worden

Meld je aan als lid!

Nieuws

Menu
X