Voorjaarscompetitie

Voorjaarscompetitie

WV Snits / LWV De Friesche Leeuw / WV Kapenga Home Center

Ieder jaar organiseren LWV De Friesche Leeuw Leeuwarden en WV Snits, en sinds 2022 WV Kapenga Home Center Drachten, gezamenlijk de voorjaarscompetitie. In onze wedstrijdkalender zijn de wedstrijden van deze competitie opgenomen.

De wedstrijden in Sneek vinden plaats op de wielerbaan Schuttersveld, de wedstrijden in Leeuwarden op het wielerparcours Kalverdijkje-Zuid en de wedstrijden in Drachten op Sportpark de Fennen.

Indeling Categorieën

Er wordt in twee categorieën gereden: Heren (Junioren en ouder) en Dames/Nieuwelingen. De wedstrijden starten om 11.00 uur. De heren rijden 60 minuten en 3 ronden, de dames/nieuwelingen 45 minuten en 3 ronden.

Inschrijven

Je kunt je per wedstrijd inschrijven. Dus als je een keer niet kunt deelnemen, is dat niet erg. Deelname kost 5 euro per wedstrijd. Je kunt je inschrijven via de website van de KNWU (wedstrijden in Leeuwarden en Drachten) of Inschrijven.nl (wedstrijden in Sneek). De leden van WV Snits zonder KNWU-(wedstrijd)licentie kunnen zichin Leeuwarden of Drachten ter plaatse inscshrijven. Een MYLAPS-chip is verplicht.

Puntentelling

De eerste tien plaatsen leveren punten op voor het klassement van de competitie (10,1 / 9 / 8 / 7 enz.). De uitslagen en de stand van de competitie wordt op onze website geplaatst. De prijsuitreiking is direct na de finalewedstrijd.

Clubcompetities
Lid worden

Meld je aan als lid!

Nieuws