Sponsoring

Sponsormogelijkheden

bij WV Snits

Heeft u belangstelling om uw bedrijf via sponsoring van WV Snits sportief te profileren? Dan volgen hieronder in het kort de mogelijkheden.

Kledingsponsoring

Tot en met 2023 zijn we wat de clubkledingsponsoring aangaat al voorzien. Uiteraard kunt u, indien u belangstelling heeft, altijd contact met ons opnemen voor de seizoenen daarna of misschien wilt u WV Snits op een andere manier sponsoren. U kunt dan contact opnemen met Jan Siep van den Bos.

Reclamebordsponsoring

Het Sportpark Schuttersveld te Sneek is op 2 juni 2007 geopend. Op dit sportpark heeft WV Snits een prachtige wielerbaan in gebruik.

De mogelijkheid bestaat om langs deze wielerbaan reclameborden te laten plaatsen. Dit is een unieke locatie, omdat uw reclamebord vanaf de stadsrondweg Sneek goed zichtbaar is. Uw bedrijf kan zich hierdoor optimaal sportief profileren.

De investering in een driejarige samenwerking is als volgt: het eerste jaar betaalt u slechts 450 euro. Dit is het sponsorbedrag van 250 euro en de kosten van 200 euro voor het laten maken en het plaatsen van het bord, met een afmeting van 300 x 75 cm. Het bord is dan ook uw eigendom. De investering voor het tweede en het derde jaar is 250 euro per jaar.

Voor slechts 250 euro per jaar steunt u WV Snits als sponsor, wordt het bord onderhouden en zult u worden uitgenodigd voor verschillende (netwerk)evenementen. Vergroot uw naamsbekendheid en netwerk vandaag nog en kies voor een prachtig in het oog springend reclamebord aan dé rondweg van Sneek, met maar liefst 9000 verkeersbewegingen per dag!

Meer informatie is te verkrijgen via Jan Siep van den Bos.

Onze vereniging
Lid worden

Meld je aan als lid!

Nieuws