Sponsoring

Sponsormogelijkheden

bij WV Snits

Heeft u belangstelling om uw bedrijf via sponsoring van WV Snits sportief te profileren? Dan volgen hieronder in het kort de mogelijkheden.

Shirtsponsoring

Tot en met 2018 zijn we wat de clubkledingsponsoring aangaat al voorzien. Uiteraard kunt u, indien u belangstelling heeft, altijd contact met ons opnemen voor de seizoenen daarna of misschien wilt u WV Snits op een andere manier sponsoren. U kunt dan contact opnemen via: pr@wvsnits.nl of 0515-432870.

Reclamebordsponsoring

Het Sportpark Schuttersveld te Sneek is op 2 juni 2007 geopend. Op dit sportpark heeft WV Snits een prachtige wielerbaan in gebruik.

De mogelijkheid bestaat om langs deze wielerbaan reclameborden te laten plaatsen. Dit is een unieke locatie, omdat uw reclamebord vanaf de stadsrondweg Sneek goed zichtbaar is. Uw bedrijf kan zich hierdoor optimaal sportief profileren.

De standaardafmeting van het bord is vastgelegd op 300 bij 75 cm. De mogelijkheid bestaat ook om voor een kleinere afmeting te kiezen, dit is vastgelegd op 150 bij 75 cm. Het bord dient u zelf te vervaardigen en dient van trespa 6 mm dik te zijn. De huurprijs op jaarbasis is 180 euro voor een bord van 300 bij 75 cm per bord per jaar Wij adviseren IDB Reclamewerken te Abbega, voor het laten vervaardigen van uw reclame/uiting. Onze ervaring met IDB is goed, zij hebben al vele borden voor onze sponsoren gemaakt.

Verder gaat u een overeenkomst aan voor onbepaalde tijd met een minimum van 3 jaar.

Hieronder ziet u een plattegrond/foto van het sportpark, hier kunt u zien, waar het reclamebord ongeveer kan komen te hangen.

Voor een eerste contact kunt u bellen met Dhr. Sjoerd Reitsma 06-22384045. Voor verdere informatie: pr@wvsnits.nl

Onze vereniging
Lid worden

Meld je aan als lid!

Nieuws

Menu
X