WV Cycling Sneek

Onderdeel van WV Snits

Aangesloten bij de KNWU

WV Cycling Sneek is als onderdeel van WV Snits een vereniging die aangesloten is bij de KNWU. WV Snits zelf is niet bij de KNWU aangesloten.

Licenties
WV Cycling Sneek is in het leven geroepen voor renners (leden) van WV Snits die een KNWU-licentie aan willen vragen en ook KNWU-wedstrijden willen rijden, zowel individueel als in een team.

Teams
Er rijden bij WV Cycling Sneek verschillende amateurteams, waaronder het Elite-team Cyclingteam Fryslân.

Wedstrijden
WV Cycling Sneek is ook organisator van KNWU-wedstrijden zoals de Sneekweek Wielerronde en de Raboronde van Bolsward.

Contributie en lidmaatschap
Jaarlijks wordt door het bestuur van WV Cycling Sneek de contributie voor het komende jaar vastgesteld. Voor 2018 bedraagt de contributie € 38,50 Dit is inclusief € 11,50 welke de vereniging aan de KNWU moet afdragen voor het basislidmaatschap van de KNWU.

Wil je je aanmelden als lid van WV Cycling Sneek, neem dan contact op met de ledenadministratie van WV Snits.

Opzeggen van het lidmaatschap van WV Cycling Sneek dient uiterlijk 1 december te worden doorgegeven aan de penningmeester van WV Cycling Sneek. Na deze datum ben je verplicht om de verschuldigde contributie, inclusief het basislidmaatschap van de KNWU te voldoen.

Zie verder de website van de KNWU voor informatie over het basislidmaatschapwedstrijdlicenties en leeftijdscategorieën. Let op: vanaf 1 januari 2018 is het niet meer verplicht (maar wel aan te raden) om een medische keuring te ondergaan voor het aanvragen van een licentie (een medische screening blijft wel verplicht). Ook het rekeningrijden is per 1 januari 2018 afgeschaft.

Meer informatie over het gebruik van de MYLAPS-chip, die ook bij KNWU-wedstrijden verplicht is, vind je hier.

Onze vereniging
Lid worden

Meld je aan als lid!

Nieuws

Menu
X