Nieuws

Algemeen

kledinglijn 2014

Update: Kledinglijn 2014

Met trots kunnen wij jullie mededelen dat het proefontwerp van de kleding voor de komende jaren gereed is. De kledingcommissie heeft in samenwerking met de nieuwe leverancier ZAES het ontwerp gecreerd wat u achter ”lees meer” vindt. Dit ontwerp hebben wij nog iets aangepast met een accentkleur op de biezen. De kledingcomissie en sponsoren is van mening dat dit een toegevoegde waarde heeft voor de herkenbaarheid van (de kleding van) WV Snits.
Beide pasmogelijkheden zijn inmiddels voorbij. Wel kan er tot zondag 2 februari besteld worden op de speciaal hiervoor gebouwde webshop. Klik HIER om de kleding te bestellen. In de menubalk is ook een button toegevoegd.
Inmiddels is er ook een button in het combipakket toegevoegd waardoor mannen en vrouwen gezamelijk kunnen bestellen.
Hier is een overzicht te vinden van alle kleding en accesoires. 
De kledingcommissie gaat er vanuit dat de kleding ook bij u in de smaak zal vallen. Wanneer er vragen zijn, verneemt één van de commissieleden dat graag.
Meer nieuws