Nieuws

Algemeen

Twee WV Snits teams rijden en strijden in Tour de Lasalle.

Mijlpaal WV Snits

Twee teams rijden en strijden in Tour de Lasalle.

Meedoen aan een meerdaagse etappewedstrijd. Het stond al een tijdje op ons verlanglijstje. En van donderdag 12 juni tot en met zondag 15 juni is het zover. Dan doen we mee aan de 60-ste Tour de Lassalle! En jawel, met maar liefst twee teams.
Die twee teams bestaan elk uit vier coureurs. Voor Team 1 rijden Bauke Bouwstra, Atze Hospes, Hendrik Eppinga en Elmer Bijma de klinkers uit de straat. Namens Team 2 willen Hidde Punter, Martijn Ettema, Sjoerd van Alzum en Albert Bouwstra daar natuurlijk niet voor onder doen. Om de teams optimaal te coachen en te begeleiden, zijn er ‘twee ploegleiders van dienst’: Rutger van der Wal en Roel Vogelzang. Fysieke mankementen zijn in de vertrouwde handen van soigneur Frits van Erkelens. Good old Jan de Jong zorgt er als mechanieker voor dat het aan het materiaal zeker niet zal liggen.
Prachtig visitekaartje
Al jaren zijn we prominent aanwezig in eendaagse klassiekers. Nu dus ook in een meerdaagse koers. Prachtig voor onze vereniging, de coureurs en natuurlijk mooie reclame voor onze sponsoren. De Tour de Lassalle is niet zomaar een etappewedstrijd. Dit jaar vindt de 60ste editie plaats. Den Helder is de centrale plaats van waaruit de koers gereden wordt. De eerste etappe is zelfs op Texel! Op zondag is er een de 4e etappe:afsluitend criterium.
Meer nieuws