Nieuws

Algemeen

Stremming Stadsrondweg Noord En Rotondes, Sportpark Bereikbaar

Van 23 mei t/m 6 juni is de Stadsrondweg Sneek Noord vanaf de rotonde Harinxmaland tot de rotonde IJsbrechtum afgesloten voor groot onderhoud. De afsluiting is alleen op werkdagen. In de weekenden en tijdens de feestdagen kunt u er wel langs. Het verkeer vanaf Scharnegoutum richting Bolsward en omgekeerd wordt omgeleid via de Leeuwarderweg en de Worp Tjaardastraat.

Het verkeer van en naar het Crematorium en het sportpark kan tijdelijk gebruik maken van het fietspad langs de Stadsrondweg Noord.De rotonde Harinxmaland is gestremd op 3 en 4 juni 2014. Om de woonwijk in en uit te kunnen rijden wordt er een rijplatenbaan neergelegd.
De omleidingsroutes worden met gele borden aangegeven. Afhankelijk van het weer kunnen de werkzaamheden korter of langer duren. We proberen de overlast zo veel mogelijk te beperken.
De werkzaamheden worden in opdracht van de gemeente Súdwest-Fryslân uitgevoerd door Schagen Infra bv. In deze periode worden herstelwerkzaamheden aan de hoofdrijbaan uitgevoerd en wordt er een dunne deklaag aangebracht. Drie rotondes krijgen een nieuwe deklaag.
Meer informatie op de website van de Gemeente Súdwest-Fryslân
[vc_empty_space height=”30px”]
Meer nieuws