Nieuws

Algemeen

Arjen Bos rijdt een tijdrit in het criterium van De Domp!

Arjen Bos heeft gisteren aan iedereen laten zien dat zijn vorm absoluut top is momenteel, nadat hij weg was gereden in de koers met Dennis Haanstra en Martijn Ettema.

Door een goeie “jump” kwam Germ van der Burg ook nog aansluiten bij de kopgroep en waren ze gevlogen!
Door de harde wind werd het peloton het niet eens en kwamen er nog een tweetal mannen tussen te zitten. Waaronder Mike Tesselaar, die later werd uitgeroepen tot strijdlustigste renner.
Arjen Bos had bij het dubbelen van het peloton de kopgroep al verlaten en was bezig met een een tijdrit in een criterium… een fantastische machtsvertoning van deze renner!!
Daarachter werd de sprint gewonnen door Germ met daarachter Martijn die restpectievelijk 2e en 3e werden.
Voor de volledige uitslag kijk op de uitslagen pagina. Tevens zijn er prachtige foto’s gemaakt die in het fotoalbum staan, door Peter Meijer.

De voorjaarscompetitie gaat op zaterdag 4 februari weer van start! Samen met de Leeuwarder Wielervereniging De Friesche Leeuw, organiseert WV Snits deze opwarmer voor het nieuwe seizoen.
Lees hier meer over de voorjaarscompetitie van 2017.

[vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”59100″ onclick=”link_image” css_animation=”fadeInUp” lazy_loading=”true”][vc_single_image image=”59099″ onclick=”link_image” css_animation=”fadeInUp” lazy_loading=”true”]
Meer nieuws