Nieuws

Algemeen

WVSnits stapt over op automatische tijdregistratie, My Laps.  

Zoals in de ledenvergadering besloten, gaat de WV Snits dit seizoen starten met het gebruik van transponders. Met als doel de uitslagen van elke wedstrijd snel en foutloos te registreren met de juiste tijdregistratie.

Leden kunnen vanaf heden de transponder bestellen via de webshop van de vereniging, https://www.wvsnits.nl/shop/mylaps-transponder/ . Je kunt dit doen tot uiterlijk 15 juli!Vanaf half augustus wordt het systeem in gebruik genomen tijdens de wedstrijden(proefdraaien). Vanaf 2016 wordt het systeem in elke wedstrijd gebruikt en is deelnemen met een transponder verplicht.
[vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”59083″ onclick=”link_image” css_animation=”fadeInUp” lazy_loading=”true”]
Meer nieuws