Nieuws

Algemeen

Omrop Fryslân zoekt wielren-figuranten

Informatie over De Koers:

Hoe snel moet je zijn om de top te halen? Dat is de vraag waar Sieger Keizer voor staat, nu hij op het punt staat een profcontract te tekenen als wielrenner. Sieger is 17 jaar en heeft veel talent, maar in de strijd met zijn concurrent zou hij eigenlijk nog een stapje extra moeten zetten. Kan dit door nog harder te trainen, of moet hij egoïstischer en valser zijn naar anderen toe. Natuurlijk zijn er ook nog stimulerende middelen beschikbaar… Zijn coach zet hem onder druk en dan is er nog Marije, een vriendin die geen zin heeft in verkering met zo’n fanatiek trainingsbeest. De twijfel slaat toe bij Sieger.
Wanneer er een erg ongeluk gebeurt met het broertje van Marije moet Sieger in een hele korte tijd alles op alles zetten om hem te helpen. Kan hij zijn vriendin voor hem winnen, de vriendschap met zijn fietsmaten weer goed krijgen én zijn doel bereiken, het profcontract? Op 29 juni is de start van de opnames. De Koers, de nieuwe jongerenserie bij Omrop Fryslân is eind dit jaar te zien.
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Engelien Bouwman (058 299 77 09)
Renners in de leeftijdscategorie van 16-35 jaar kunnen zich daarvoor opgeven via onderstaand link.
http://www.omropfryslan.nl/omrop-fryslan-siket-hurdfyts-figuranten
[vc_empty_space height=”30px”]
Meer nieuws