Nieuws

Algemeen

WVSnitster Nicole Steigenga soleert naar goud in Emmen.

Al in de allereerste ronde ontsnapte een kopgroep van vijf met Liena de Jong, Myrthe Willemsen, Celesta op den Brouw, Kylie Waterreus en Anne Huinen. Toen dat vijftal werd ingerekend probeerde Michelle de Graaf het alleen. Nadat ze lang voor een treuzelend peloton uit reed, was de kloof zo gedicht toen het peloton in gang schoot. Steigenga probeerde het al eens in de voorlaatste ronde, maar werd toen ingerekend net na de finishlijn. “Het was een mooi punt, alleen ging ik voor de zekerheid honderd meter later in de aanval. Ik had in een sprint geen enkele kans, dus ik moest alles leggen in die laatste aanval. Heel mooi dat het gelukt is. Ik richtte me eigenlijk meer op het NK Tijdrijden, maar ik heb mijn trui nu al binnen. En dat na een seizoen waarin het door valpartijen helemaal niet liep, maar dit maakt alles g

Meer nieuws