Nieuws

Algemeen

Uitstel Ronde van de Kroon 2015!

Vanwege de verwachte hoge temperaturen heeft de organisatie besloten om de Ronde van de Kroon inclusief Topsport Ontbijt 4 juli a.s. uit te stellen tot een nader vast te stellen datum in augustus of september.

Samen met jullie willen wij natuurlijk ontzettend graag in beweging komen om ALS de wereld uit te helpen. Maar wij willen dit bovenal op een verantwoorde en veilige manier bereiken.
Wij zetten ons uiteindelijk in om een ongeneeslijke ziekte de wereld uit te trappen. Daarom staat gezondheid en veiligheid voor alle deelnemers bij ons voorop.Wij hebben ons laten adviseren door specialisten en ervaringdeskundigen. Als organisatie nemen wij onze verantwoordelijkheid en vinden het onverantwoord om, gezien de tropische temperaturen, de Ronde van de Kroon op 4 juli te laten doorgaan.
Voor ons als organisatie is het een uitermate moeilijk besluit geweest. Wij kunnen ons voorstellen dat ons besluit als verrassing danwel als teleurstelling bij jullie aan zal komen. Uiteraard is daarom onder andere restitutie van het inschrijfgeld geen discussie.
Voor vragen, restitutie van het inschrijfgeld of overige zaken zijn wij te bereiken via info@rondevandekroon.nl en onze Facebook pagina.
Met vriendelijke en sportieve groet,
Roderick, Olaf, Louw, Jelmer, Sjoerd en Ido.
Meer nieuws