Nieuws

Algemeen

Clubkleding pasmoment

Onder andere:

✔3 paar special-edition WV Snits sokken voor € 12,50 (prijs per stuk € 9,95)✔Onderkleding van Lawi, geproduceerd door dezelfde fabriek als waar o.a. Astana mee rijdt
– Mouwloos van € 34,95 voor € 20,00
– Korte mouw van € 39,95 voor € 25,00
– Lange mouw van € 44,95 voor € 30,00Ook zullen er op deze ochtend diverse accessoires beschikbaar zijn die direct kunnen worden meegenomen.
De kleding die Lawi maakt zal voor 2016 in dezelfde kleurstelling zijn als het huidige tenue. Mooi is dat er geen beperkingen zullen zijn in model en type. Dus of je nu een shirt, winterjas of tijdritpak wilt, alles is mogelijk.
Voor recreatieve fietsers heeft Lawi een speciale pasvorm. Deze pasvorm sluit voor de recreatieve fietser goed aan. Uiteraard is het ook mogelijk om voor een ‘race’ pasvorm te kiezen indien hier de voorkeur naar uit gaat.
Voor de wedstrijdrijders heeft Lawi een ‘Road Race Suit’ (RR-suit). Deze suit bestaat uit een koersbroek en koersshirt in één en is daardoor zeer aerodynamisch. Aan de voorkant is een open rits, zodat deze makkelijk aan en uit is te doen. Ook is dit pak voorzien van twee zakjes. Het zogenoemde Sprinterspak. Wanneer je een wedstrijdrijder bent, mag je dit pak niet voorbij laten gaan!
Voor de tijdrijders heeft Lawi een super snel ‘Time trail Suit’ (TT-suit). Dit pak is voorzien van diverse soorten stoffen en sluit naadloos aan op het lichaam. Hierdoor is veel tijdwinst te behalen.
Kom kijken en laat je verrassen hoeveel modellen en pasvormen beschikbaar zijn. Als je kleding wilt bestellen is het belangrijk dat je komt passen. De pasvorm van Lawi is namelijk anders dan de kleding van onze huidige leverancier.
Uitlevering zal uiterlijk medio maart 2016 plaatsvinden.
Op deze ochtend dien je de bestelling via de pin te betalen.
Vergeet je pinpas dus niet!!!
Graag zien we je op 05 december 09:30 tot 12:00 in Wijkgebouw De Schuttersheuvel.
Tot dan!
Het bestuur van WV Snits i.s.m. Lawi Sportswear
Meer nieuws