Nieuws

Algemeen

Vrijwilligers bij wedstrijden

Het nieuwe wielerseizoen is afgelopen zaterdag met de eerste voorjaarscompetitiewedstrijd weer van start gegaan en wij van WV Snits zullen ook dit jaar (samen met de verschillende wedstrijdcommissies) een aantal wedstrijden organiseren. Om dit te laten slagen hebben wij jullie hulp als leden hard nodig!

Afgelopen seizoen hebben wij voor het eerst de leden van WV Snits gevraagd (vrijwillig/verplicht) om iets voor de vereniging terug te doen, omdat het anders heel moeilijk wordt de wedstrijden te blijven organiseren. Dit houdt in dat wij veel vrijwilligers nodig hebben, zoals bijvoorbeeld bochtencommissarissen (verkeersregelaars) en bij de inschrijftafel.Hieronder staat een aantal wedstrijden waarvoor wij in ieder geval mensen nodig hebben. Je kunt jezelf alvast voor een bepaalde functie bij een wedstrijd waar je graag wilt helpen of waarvoor je in ieder geval beschikbaar bent, aanmelden. Indien je geen voorkeur voor een wedstrijd aangeeft, kan het zo zijn dat je door WV Snits wordt ingedeeld bij een wedstrijd als verkeersregelaar of bij de inschrijftafel. Wanneer je wordt ingedeeld voor een bepaalde wedstrijd en je bent verhinderd, zorg dan zelf voor vervanging en geef dit vroegtijdig door aan de desbetreffende wedstrijdcommissie.
Leden die tijdens de laatste wedstrijd van 2015 in IJlst hebben geholpen als vrijwilliger, hoeven niet te reageren, maar als je wel als vrijwilliger iets wilt doen, dan juichen wij dat van harte toe!
Leden onder de 15 jaar hoeven zich nog niet te melden, jullie tijd komt nog wel.
Wedstrijden in 2016 waarvoor vrijwilligers benodigd zijn:

Wedstrijd     Datum Benodigd
Warns zaterdag 2 april 10 vrijwilligers
Goenga vrijdag 8 april 15 vrijwilligers + 2 voor de inschrijftafel
Lunjeberd woensdag 20 april 10 vrijwlligers + 2 voor de inschrijftafel
Sneek dinsdag 3 mei 4 vrijwilligers
Makkum zondag 28 augustus 8 vrijwlligers + 2 voor de inschrijftafel
IJlst zondag 11 september 15vrijwilligers + 2 voor de inschrijftafel

Voor opgave als vrijwilliger, kun je mailen naar leden@wvsnits.nl
Zie zie ook de wedstrijdkalender.

Meer nieuws