Nieuws

Algemeen

WV Snits gaat in seizoen 2016 van start met het gebruik van transponders.

Beste deelnemer aan WV Snits-wielerwedstrijden,

WV Snits gaat in seizoen 2016 van start met het gebruik van transponders. Het doel hiervan is om de uitslagen van elke wedstrijd snel en foutloos te registreren.Wat betekent dit voor jou?
Vanaf 2016 wordt het systeem in elke wedstrijd gebruikt en is deelnemen met een transponder verplicht!Inschrijven wedstrijden
Vanaf 2016 ben je verplicht je transponder nummer in te vullen bij het inschrijven voor een W.V. Snits – wedstrijd. Wanneer je dit niet doet dan kun je niet deelnemen aan de wedstrijd.
Heb je al een transponder?
Ben je al in het bezit van een transponder? Dan dien je deze te bevestigingen aan je voorvork (2-4 cm boven de naaf).
Heb je geen transponder?
Een Pro Chip-transponder kun je bestellen via de webshop van Mylaps.nl.
Transponder huren
WV Snits heeft per wedstrijd tien transponders beschikbaar. Deze zijn te huur door bij inschrijftafel een huur-/machtigingsformulier in te vullen. Wij reserveren geen transponders, dus op=op. Zijn alle transponders verhuurd dan kun je niet meer deelnemen aan de wedstrijd.

Legitimeren
Deelnemers moeten zich bij het huren van een transponder legitimeren. Dit kan met je KNWU-licentie, WV Snits-clubpas, rijbewijs of bankpas.
Kosten
De huurprijs van een transponder is € 10,00 per wedstrijd.
Borg
De borg bedraagt € 25,00. De borg volstaat door het huur/machtigingsformulier bij de inschrijftafel in te vullen.
Inleveren transponder
Het inleveren van de gehuurde transponder kan tot 2 uur na afloop van een wedstrijd. Retourneer je de transponder niet binnen 2 uur dan is WV Snits gemachtigd om de borg van € 25,00 te incasseren. Heb je binnen 5 dagen de transponder nog niet geretourneerd dan is WV Snits gemachtigd om een bedrag van € 100,00 te incasseren.

Voor vragen: mylapswvsnits@gmail.com
WV Snits Mylaps-team

Meer nieuws