Nieuws

Algemeen

Rein Oppewal nieuwe hoofdtrainer WV Snits

Met ingang van maart 2016 is regerend wereldkampioen tijdrijden masters 70+ Rein Oppewal de nieuwe hoofdtrainer van WV Snits.

Rein Oppewal – tevens erelid van WV Snits – werd begin september 2015 in het Deense Hobro opnieuw wereldkampioen tijdrijden bij de masters 70 jaar en ouder. Daarnaast  greep hij in de wegwedstrijd het brons.Oppewal beschikt over een keur aan trainersdiploma’s en -ervaring. Vanzelfsprekend is het bestuur van WV Snits erg blij met zo’n getalenteerde en ervaren hoofdtrainer. Voor de renners van WV Snits is dit een buitenkans om techniek en tactiek bij te schaven.
De trainingen vinden plaats op de wielerbaan van Sportcomplex Schuttersveld, iedere donderdag vanaf 18.30 uur (in april) en 19.00 uur (vanaf mei).
Meer nieuws