Nieuws

Algemeen

Informatie over It Berltsumer Runtsje 2016

Zaterdag 18 juni wordt weer It Berltsumer Runtsje verreden, een criterium over 60 kilometer in Berlikum. De organisatie heeft weer zn best gedaan, om er een mooi criterium, van te maken. We hopen dat jullie er zin aan hebben. Namens de organisatie het volgende.

De start/finish is op het dorpsplein (Sybren Lautenbachplein) alwaar ook kleedkamers en douches/toilet aanwezig zijn. Hier is geen parkeeruimte omdat er ook een midzomermarkt, terras en andere activiteiten worden georganiseerd. Het beste kun je parkeren in de Ds. E. v. Heslingastrjitte, dit is nabij de start/finish. Aangezien het dorp afgesloten is voor alle verkeer, kun je het beste omrijden via de Koekoeksleane, afslag It Achtepaed nemen, bij eerste afslag rechtsaf waar je kunt parkeren.Wij hebben, net als de voorgaande jaren, weer de te winnen truien met een geldprijs. Wij vragen wel aan de winnaars van 2015, de trui die je gewonnen hebt, te dragen bij deze editie (als je weer aanwezig bent!). Daarnaast  zijn er nog vijf prijzen en vier premiesprints te winnen.
Prijsuitreiking en napraten is ook bij de start/finish alwaar een gezellig dweilorkest aanwezig is. Een leuk terras waar je onder het genot van een hapje en drankje nog even kunt zitten! Ook aan de partners en kinderen is gedacht, op het plein is er een midzomermarkt georganiseerd, leuke kraampjes om te strunen en springkussens voor de kinderen!
Kortom, genoeg plezier en gezelligheid, tot zaterdag 18 juni.
Organisatie It Berltsumer Runtsje.
[vc_empty_space height=”30px”]
Meer nieuws