Nieuws

Algemeen

Inschrijven wedstrijden op de wedstrijddag

Inschrijven wedstrijden op de wedstrijddag

Voor het op de wedstrijddag inschrijven voor de wedstrijden van WV Snits zal er vanaf dit seizoen gebruik worden gemaakt van een inschrijfformulier. We hebben het afgelopen jaar problemen ondervonden met het verwerken van de vele inschrijvers vlak voor de wedstrijden in het MYLAPS Sports Timing systeem, waardoor wedstrijden later gestart moesten worden. Ook de drukte bij de inschrijving ter plaatse willen we met dit formulier terugdringen.

Natuurlijk hebben we het liefst dat iedereen zich ruim van tevoren inschrijft via onze website en inschrijven.nl, zodat we de startlijsten zo volledig mogelijk bekend kunnen maken voor aanvang van de wedstrijden. Maar we zijn ook nog steeds erg blij met alle inschrijvers die op de wedstrijddag zelf beslissen om nog mee te rijden, vandaar dit formulier, zodat dit soepeler gaat verlopen.Het formulier is via deze link te downloaden. Je kunt het dan thuis vast uitprinten en invullen. De inschrijfformulieren zullen ook aanwezig zijn bij de inschrijving van de desbetreffende wedstrijden op de dag zelf.
Meer nieuws