Nieuws

Algemeen

Vrijwilligers wedstrijden 2017

Al jaren organiseert de wielervereniging Snits vele wedstrijden. Helaas komt de organisatie daarvan steeds vaker onder druk te staan door een gebrek aan vrijwilligers. Het zou jammer zijn dat wedstrijden niet door zouden kunnen gaan door een gebrek aan vrijwilligers, terwijl we een vereniging zijn van bijna 300 leden.
Daarom doen we een beroep op jou! Door je minimaal eenmaal per jaar in te zetten voor onze prachtige vereniging kunnen wij de wedstrijden op de kalender houden. Voor alle geplande wedstrijden zoeken wij vrijwilligers. Dat kan als verkeersregelaar of bij de inschrijving.
Tevens worden er voor de tijdritten in Nijland en Zurich en de omloop van Blauwhuis commissieleden gezocht. Voor de organisatie van de tijdrit in Luinjeberd wordt ook nog één commissielid gezocht.
Je kunt je opgeven bij de Wedstrijdcoördinatoren WV Snits, Marc Veenstra (06 34286162) of Marco Disberg (06 14658217), via e-mail (wedstrijden@wvsnits.nl), een belletje of Whatsapp.

Meer nieuws