Nieuws

Algemeen

Trainingsweekend WV Snits 12-14 mei 2017: er is nog plaats!

In het weekend van 12, 13 en 14 mei 2017 wordt het trainingsweekend voor leden van WV Snits gehouden. We zullen verblijven in de sfeervolle groepsaccommodatie De Elset in Mechelen, gelegen tussen Gulpen, Epen en Vaals.
Er is nog plaats voor 15 personen!
Kosten
De kosten voor dit fantastische trainingsweekend bedragen slechts € 75,- per persoon. Hierin zijn opgenomen: de kosten voor verblijf, ontbijt, lunch en diner. De kosten zijn exclusief vervoer, drank en overige zaken. De prijs geldt uitsluitend voor leden van WV Snits.
Ontbijt en lunch wordt beschikbaar gesteld door Coop supermarkt te Zwaagwesteinde. Door autobedrijf Peugeot Haaima wordt een busje beschikbaar gesteld. Sportvoeding wordt tegen sterk reduceerde prijs aangeboden door Robert Prins (Praktijk voor Manueel Therapie).
Aanmelden
Er is ruimte voor maximaal dertig personen. Aanmelden kan vanaf heden via onze webshop. Gezien het beperkte aantal plaatsen geldt “wie het eerst komt, die het eerst maalt” en vol = vol. Bij aanmelden dient direct 100% van de kosten voor het verblijf te worden betaald. Dit gaat via iDeal.
Vervoer en verblijfsduur
Eenieder dient voor eigen vervoer (incl. fietsen) te zorgen. We beschikken drie dagen over de accommodatie. Waarschijnlijk kan vanaf vrijdagochtend vroeg worden ingecheckt (mag ook later die dag). Zondag zijn we niet gebonden aan een bepaalde vertrektijd. Dus diegene die wil, kan er een lang fietsweekend van maken. Voor details zie bijgevoegd programma.
We hebben de beschikking over een busje voor het vervoer van voorraad. Indien nodig is daarin nog plaats voor een beperkt aantal fietsen of andere zaken. Ook kan daarin een beperkt aantal mensen meerijden (indien zij niet over eigen vervoer beschikken).
Wat moet je mee nemen – regelen?
Eenieder is zelf verantwoordelijk voor een eventuele annuleringsverzekering en verzekering voor evt. ongelukken. Tevens moet eenieder zelf zorg dragen voor voldoende banden en eventueel ander reparatiemateriaal. En helm is verplicht (zonder helm geen deelname)!
Daarnaast mee te nemen:
• slaapzak, onderlaken en kussensloop
• kleding, normaal en fietskleding
• goed onderhouden racefiets (goede banden, ketting, cassette, remmen, etc)
• toilet artikelen
Vragen?
Voor vragen kunt u een mail sturen naar: kleding@wvsnits.nl.

Meer nieuws