Nieuws

Algemeen

Uitslag en foto's Omloop IJlst

Afgelopen zondag, 10 september, werd onder herfstachtige omstandigheden de Omloop van IJlst verreden. Er werd in twee categorieën gestreden om de felbegeerde eerste plaats en een flink aantal prijzen. De tegen windkracht 6 sterke zuidwesten wind zorgde er al vroeg in de wedstrijd voor dat de pelotons uiteen gereten werden. Uiteindelijk won WV Snits-lid Jobbe Krijnsen (17) uit Bolsward in de A-categorie (een dikke week na zijn overwinning in het Criterium van Harlingen!) en won WV Snits-lid Erwin Wiersma (17) in de B-categorie.
Uitslag A-categorie (70 km):

  1. Jobbe Krijnsen
  2. Sipke Zijlstra
  3. Taeke Oppewal
  4. Jelte Krijnsen
  5. Adriaan Botma

Uitslag B-categorie:

  1. Erwin Wiersma
  2. Miente Steensma
  3. Wilfred Drenthen
  4. Frank van het Reve
  5. Anton Wiersma

Zie voor de volledige uitslag onze pagina bij MYLAPS Sports Timing.
Foto’s van www.molenwiek.net staan op onze fotopagina.

Meer nieuws