Nieuws

Algemeen

Betaalde vrijwilligers bij wedstrijden WV Snits

Zoals wellicht bekend, is het voor de verschillende wedstrijdcommissies en wedstrijdcoördinatoren een bijna onmogelijke taak geworden om nog verkeersregelaars te vinden voor onze wedstrijden. Ondanks dat we leden e-mails sturen en/of bellen of op andere wijzen benaderen, kunnen we binnen onze vereniging niet genoeg vrijwilligers vinden.
Omdat we toch onze wedstrijden door willen laten gaan in 2018, willen we gaan werken met betaalde vrijwilligers. We zullen dus geen leden meer indelen of bellen om ons te helpen bij wedstrijden.
We draaien het eens om… Je mag je melden bij ons als je wilt helpen bij onze wedstrijden, voor een mooie vergoeding.
De vergoeding voor een verkeersregelaar of inschrijver zal 25,- euro per wedstrijd gaan bedragen.
Je kunt jezelf, leden van je gezin (mits ouder dan 15 jaar), vrienden, kennissen of klasgenoten opgeven via wedstrijden@wvsnits.nl. Je hoeft geen lid te zijn van de wielervereniging om ons te komen helpen.
Wil je het liefst samen met een vriend, kennis of familielid op een bocht staan, dan proberen we dat te regelen. Er mag voor alle wedstrijden ingeschreven worden die op onze agenda staan of nog komen te staan. Een wedstrijd zal ongeveer 2,5 uur van je tijd in beslag nemen.
Bij opgave zal je begin 2018 een mail ontvangen met daarin het verzoek om de verkeersregelaarscursus te doen. Dit kun je thuis doen op de computer en kost  verder niets behalve een uurtje van je tijd. Het certificaat dat je na de tijd uit kunt printen, is een heel jaar geldig. Je kunt dus bij al onze wedstrijden in 2018 aan het “werk”.
Dus mocht je zelf willen of mensen weten die bij ons wat bij willen verdienen en deel willen uitmaken van onze mooie club en wedstrijden, meld je dan aan via wedstrijden@wvsnits.nl (Marc Veenstra en Marco Disberg, wedstrijdcoördinatoren van WV Snits). We nemen dan z.s.m. contact met u op.

Meer nieuws