Nieuws

Algemeen

Levering kleding WV Snits

De kleding die begin oktober voor WV Snits in productie is gegaan wordt naar verwachting begin komende week geleverd.
De kleding kan vanaf dan afgehaald worden bij Verf Van Der Feer, Edisonstraat 17 in Sneek. Indien je gekozen hebt de kleding thuis af te laten leveren, dan wordt de kleding verzonden naar het betreffende thuisadres.
Ben jij al klaar voor de winter? Of ben je nog op zoek naar een sinterklaascadeautje? Lawi heeft scherp geprijsde accessoires!
Wil je je kledingpakket compleet maken met deze extra scherp geprijsde accessoires? Log in met je club-account om toegang te krijgen tot de Actie Shop van Lawi. Klik hier om naar de Actie Shop te gaan. Je vindt de Actie Shop vervolgens aan de rechterzijde in het menu.
Let op: deze Actie Shop is open t/m 30 november 2017.

Meer nieuws