Nieuws

Algemeen

Donderdagavondtrainingen olv Rein Oppewal

Aanstaande donderdag 5 april start de wielertraining voor senioren weer op onze wielerbaan rond sportpark Schuttersveld. De trainingen voor de senioren beginnen om 19.00 u en zijn dit jaar ook toegankelijk voor onze jongere renners vanaf 14 jaar.
Vooral de eerste trainingen zullen voor een groot deel bestaan uit techniektrainingen, zoals bochtentrainingen, wennen aan het rijden als groep (dus dicht op elkaar) en tussen elkaar door manoeuvreren. Verschillende vormen van trainingen, op verschillende soorten parkoersen, dus ook buiten de stad, zullen worden geoefend.

Vooral voor onervaren en beginnende renners zijn deze trainingen een must! We hopen op een groot aantal enthousiaste renners!

In verband met het om ca. 20:20 uur ondergaan van de zon, zullen de trainingen voorlopig tot 20.00 u duren en daarna langzamerhand langer tot ca. 20.30 u.

Kijk hier voor meer informatie over de trainingen.

Meer nieuws