Nieuws

Algemeen

Pasavond wielerkleding WV Snits ism Kalas Sportswear en Rocq Sports

Op vrijdag 26 oktober is er tussen 1900 en 2100 uur voor leden van WV Snits weer de gelegenheid om wielerkleding van WV Snits te passen en te bestellen. Dit vindt plaats bij Rocq Sports (voorheen Hooghiemster Sports) aan het Hoogend 26 in Sneek.
De wielerkleding van WV Snits wordt vanaf heden door Kalas Sportswear geproduceerd. Kalas staat in Europa bekend als een van de meest toonaangevende producenten van sportkleding en levert o.a. kleding aan Mathieu van der Poel, Skoda en de Great Britain Cycling Team Federation. Daarnaast is Kalas zeer vooruitstrevend op het gebied van innovatie. Ze leveren het snelste tijdritpak ter wereld en hebben aerodynamica, veiligheid en zichtbaarheid hoog in het vaandel.
Je bent van harte uitgenodigd om dit nieuwe kledingmerk te komen bekijken, te passen en te voelen!

Meer nieuws