Nieuws

Algemeen

Kalas Tijdritcompetitie 2019

WV Snits en Kalas Sportswear organiseren in 2019 samen een tijdritcompetitie in Friesland. Kalas, in Nederland vertegenwoordigd door René Hooghiemster van Rocq Sports, zal hierbij als hoofdsponsor optreden.
De competitie gaat over vijf individuele tijdritten: bij Warns, Harich (2x en op een nieuw parcours!), Zurich en Oudemirdum. De tijdritten zijn verdeeld over het wielerseizoen en worden op een zaterdag of woensdag gehouden.
De uitslagen van de tijdritten worden gekoppeld aan een puntensysteem, er volgt dus geen prijsuitreiking na elke wedstrijd. Alleen op de laatste wedstrijddag in deze competitie zal er een prijsuitreiking volgen, in MFC De Klif te Oudemirdum. Er is in alle categorieën (H1 t/m H7 en D1 t/m D4) een kampioenstrui te verdienen.
De opening van ons wielerseizoen vindt plaats met de eerste tijdrit in deze nieuwe, uitdagende competitie, in Warns op zaterdag 23 maart. We hopen op een grote opkomst!

Meer nieuws