Nieuws

Algemeen

Clubcompetitie WV Snits van start!

Afgelopen maandag begon het wielerseizoen op de baan van WV Snits weer met de eerste wedstrijd om het clubkampioenschap van 2019. Maar liefst 39 renners en rensters stonden te trappelen om om 19.00 uur van start te gaan. Zoals aan het einde van het vorige seizoen al was ingesteld, rijden de renners van de Sportklasse en Amateurs dit seizoen gelijktijdig in een wedstrijd over één uur en twee (Sportklasse) of vijf (Amateurs) ronden.

35 Ronden later mocht Marco Ottens met de eer van de winst van de eerste clubcompetitiewedstrijd bij de Sportklasse strijken, hij ving er 50 punten voor het klassement mee. Bij de Amateurs was het drie ronden later René Hooghiemster die als eerste over de streep ging.

Het klassement van de clubcompetitie vind je hier. Foto’s, met dank aan Laus Nieuwenburg van WCT Ouwe Seun uit Harlingen, vindt je in ons fotoalbum.

Meer nieuws