Nieuws

Algemeen

Manon de Boer Nederlands Kampioen Tijdrijden!

WV-Snits lid Manon de Boer heeft afgelopen woensdag in Ede de titel Nederlands Kampioen Tijdrijden bij de Elite zonder Contract gegrepen! De Leeuwardense zette een tijd van 43:21 neer en dit bleek ruimschoots genoeg voor de eerste plaats. In de overall-uitslag hoefde ze slechts zeven dames voor te laten, waaronder wereldtoppers als Annemiek van Vleuten, Ellen van Dijk en Anna van der Breggen.

Namens WV Snits stond ook Larissa Drysdale uit Heerenveen aan het vertrek en zij reed naar een zeer puike achtste plaats bij de EzC en werd achttiende overall. Beide dames reden ter voorbereiding op het NK de tijdritten van de Kalas Tijdritcompetitie, georganiseerd door WV Snits, in Warns en Zurich en daarnaast stond Drysdale ook nog in Harich aan de start.

Larissa Drysdale in actie

Bij de Elite-Mannen deden er geen WV Snits-leden mee, maar wel zagen we een aantal renners rijden die ook regelmatig deelnemen aan de Kalas Tijdritcompetitie. Zo bestond de gehele top-4 van de Elite zonder Contract hier uit bekende namen. Marien Bogerd greep de titel; Bert Smilda, Wieger van der Wier en Remco Grasman eindigden op de plaatsen twee tot en met vier.

Meer nieuws