Nieuws

Algemeen

Kluun van Doorn, Sven Vrij en Timo Vlagsma winnaars Verf van der Feer Bokaal bij de jeugd

Kluun van Doorn, Sven Vrij en Timo Vlagsma hebben afgelopen woensdagavond de Verf van der Feer Bokaal gewonnen bij de diverse jeugdcategorieën. Begonnen werd met de jongste jeugd tot en met negen jaar. Na twee rondjes koers eiste Kluun van Doorn de overwinning voor zich op door Levi Koopmans en Ilse Bloemsma voor te blijven in de sprint.

Vervolgens stonden de renners van 10-12 jaar aan het vertrek. Sven Vrij bleek de beste, hij werd op het podium vergezeld door Ben Dekker en Wietse Borst. Tot slot was het de beurt aan de oudste categorie, bestaande uit renners tussen de dertien en vijftien jaar. Twee ronden voor het einde gingen de gebroeders Vlagsma ervandoor, waarna Timo de zege greep door Twan voor te blijven in de sprint. Abe Santema pakte in deze categorie het brons.

Al met al een mooie avond jeugdwielrennen op het Schuttersveld, waarbij zeker een eervolle vermelding voor het vele en enthousiaste publiek op zijn plaats is!

Meer nieuws