Nieuws

Algemeen

Voorjaarstraining 2020 Cycling Team Fryslan a.s. zaterdag van start!

Aanstaande zaterdag, 14 december, gaan we weer van start met de voorbereidingen op het wielerseizoen 2020. We beginnen dan met de wekelijkse ritten op de weg. In tegenstelling tot afgelopen jaar, we reden toen op zondag, rijden we dus nu elke zaterdag.

We wisselen dit net als vorig seizoen af met Sneek en Appelscha. Dus de ene week Sneek en de week erna Appelscha. Dit gaat door totdat de Voorjaarscompetitie weer van start gaat.

Zaterdag zullen we vertrekken bij Van der Valk Sneek om 09.30 uur. De bedoeling is om bij goede of redelijke weersomstandigheden de onderste lus van de 11-Stedenroute te rijden. Dit is een rit van ongeveer 3 uren bij 90 kilometer. Uiteraard kan dit soms worden aangepast.

We willen alle leden van WV Snits nu ook weer uitnodigen om aan te sluiten bij het team! Er is een volgwagen aanwezig zodat bandjes, reservewielen en droge kleding mee genomen kunnen worden. 

Tot zaterdag!

Meer nieuws