Nieuws

Algemeen

Hervatten jeugdtraining WV Snits

Nu er binnen de corona-aanpak meer ruimte is voor kinderen en jongeren om onder begeleiding te gaan sporten, kunnen we de jeugdtrainingen voorzichtig weer gaan opstarten. Een harde voorwaarde aan het hervatten van de jeugdtrainingen is, dat iedereen rondom de sportactiviteit zich houdt aan de richtlijnen van het RIVM. Wij vragen daarom aan iedereen om zich te houden aan de gestelde veiligheid- en hygiëneregels en dit met elkaar te handhaven.

Om de trainingen op een verantwoorde manier te kunnen faciliteren houden wij vast aan het Protocol verantwoord sporten kinderen en jeugd van het NOC*NSF. In dit protocol staan voor alle renners, trainers en ouders de veiligheid- en hygiëneregels beschreven. Om deel te mogen nemen aan de jeugdtraining dien je deze regels te kennen.

Wanneer, waar en hoe?

  • Op woensdag 29 april, 19:00 uur hervatten wij de wekelijkse jeugdtrainingen
  • Wielerbaan WV Snits, Sportcomplex Schuttersveld Sneek, er zal alleen op de wielerbaan getraind worden
  • Er zal worden getraind in twee groepen. De eerste groep bestaat uit kinderen t/m 12 jaar. De tweede groep bestaat uit jeugd van 13 t/m 18 jaar. Menging tussen deze groepen is op geen enkel moment toegestaan. De trainers zorgen voor passende oefeningen voor de jeugd van 13 t/m 18 jaar, aangezien deze groep tijdens het trainen nog altijd 1,5 meter afstand van elkaar moet houden.

We zien jullie woensdag graag op de wielerbaan!

Meer nieuws