Nieuws

Algemeen

Toch nog een tijdrit in 2020: WV Snits organiseert eind september de Tijdrit van Oudemirdum

Na lang wikken en wegen zijn wij verheugd om te kunnen meedelen dat WV Snits in dit wielerseizoen toch nog een tijdrit gaat organiseren! Op zaterdag 26 september vormt Gaasterland het decor van de 21,5 kilometer lange race tegen de klok. De start is op het Huningspaed in Oudemirdum, waarna de renners langs de boorden van het IJsselmeer naar Mirns rijden. Vanuit Mirns gaat het naar Rode Klif. Hier wordt er gekeerd en vervolgens is de terugweg identiek aan de heenweg, met finish op het Huningspaed. Een mooi parcours met toch wel de nodige hoogteverschillen! De start is om 14.00 uur.

De inschrijving is tot en met 24 september open, zie hiervoor wvsnits.nl/wedstrijden, of rechtstreeks via inschrijven.nl. Er geldt een deelnemerslimiet van 150 renners, dus wacht niet te lang met inschrijven!

Belangrijk om te vermelden is dat bij deze wedstrijd helaas geen publiek is toegestaan vanwege de corona-restricties. Voor de deelnemende renners is er een corona-protocol van toepassing, lees dat goed door! Bij het invullen van het inschrijfformulier moet worden bevestigd dat de desbetreffende renner op de hoogte is van dit protocol.

Wij hopen op een geslaagde wielerdag!

Meer nieuws