Nieuws

Algemeen

Komende zaterdag weer trainingstijdritten voor leden t/m 26 jaar

In navolging van de drie trainingsbaanwedstrijden die eerder dit jaar werden georganiseerd, staat er voor komende zaterdag een trainingstijdrit op het Schuttersveld voor de leden t/m 26 jaar op het programma.

Om 10.00 uur is het eerst de beurt aan de jeugdleden t/m 18 jaar. Zij ontvangen bericht hierover via de trainers.

Vervolgens organiseren we om 11.15 uur een trainingstijdrit voor onze leden van 19 t/m 26 jaar. Zij rijden tien rondjes op de wielerbaan. Gestart wordt er bij het hek ter hoogte van de finishlijn. Stayeren is logischerwijs verboden en het is verplicht om hoog op te rijden wanneer je ingehaald wordt. Inschrijven is gratis en kan ter plaatse bij de jurywagen.

Uiteraard is het coronaprotocol ook bij deze wedstrijd van kracht. Wij hopen op een mooie opkomst aankomende zaterdag!

Meer nieuws