Nieuws

Algemeen

Voorjaarscompetitie 2022 komt eraan

Nu we weer steeds meer mogen, kunnen we dit jaar weer de Voorjaarscompetitie organiseren. Deze serie van zes wedstrijden is een mooie gelegenheid om naar de wedstrijdvorm voor de eerste echte wedstrijden te werken. Maar het is vooral fijn om weer samen te fietsen! Bovendien maken we een klassement op over de wedstrijdenreeks.

Naast WV Snits en LWV De Friesche Leeuw presenteren we dit jaar een nieuwe medeorganisator: WV Kapenga Home Center uit Drachten organiseert ook twee wedstrijden op haar wielerbaan. We rijden dus twee keer in Drachten, twee keer in Sneek en twee keer in Leeuwarden. Hieronder vind je het programma.

  • Zaterdag 19 februari 11.00 uur, Sneek
  • Zaterdag 26 februari 11.00 uur, Drachten
  • Zaterdag 5 maart 11.00 uur, Sneek
  • Zaterdag 12 maart 11.00 uur, Leeuwarden
  • Zaterdag 19 maart 11.00 uur, Drachten
  • Zaterdag 26 maart 11.00 uur, Leeuwarden (finale + prijsuitreiking)

De wedstrijden zijn voor de categorieën Dames/Nieuwelingen en Heren (Junioren en ouder). De categorie Dames/Nieuwelingen rijdt een wedstrijd over 45 minuten en drie ronden. De categorie Heren (Junioren en ouder) rijdt een wedstrijd over 60 minuten en drie ronden.

Je kunt je per wedstrijd inschrijven. Dus als je een keer niet kunt deelnemen, is dat niet erg. Deelname kost 5 euro per wedstrijd. Je kunt je inschrijven via de website van de KNWU. De leden van WV Snits zonder KNWU-(wedstrijd)licentie kunnen zich zich ter plaatse aanmelden. Een MYLAPS-chip is verplicht!

Wij hebben zin in deze mooie aftrap van het wegseizoen. Jij ook? We zien je graag op zaterdag 19 februari in Sneek!

Meer nieuws