Nieuws

Algemeen

We gaan weer van start!

Het is weer april en hoewel de wereld nog even wit kleurt, gaan we vanaf zaterdag 2 april weer van start met onze wekelijkse trainingen en de clubcompetities!

Clubritten

De clubritten op zaterdagochtend beginnen al komende zaterdag, 2 april! We starten om 09.00 uur bij de wielerbaan, voor een ronde buitenom. De data waarop niet getraind wordt (feestdagen, vakanties), zijn te vinden via de trainingskalender op onze website.

Clubcompetitie

De clubcompetitie begint komende dinsdag (5 april) weer en is elke dinsdag om 19.00 uur. Amateurs en Sportklasse rijden in dezelfde wedstrijd met twee aparte uitslagen. Leden mogen uiteraard gratis meedoen, niet-leden betalen €3, te voldoen per PIN. Er wordt bij beide categorieën een klassement opgemaakt.

Trainingen

Op woensdag 6 en donderdag 7 april gaan respectievelijk de jeugdtraining en de seniorentraining weer los. Hierbij zijn er verder geen veranderingen ten opzichte van vorig jaar. De aanvang is op beide dagen om 19.00 uur.

Trainingswedstrijd jeugd

Op woensdag 13 april is er op de wielerbaan op het Schuttersveld een trainingswedstrijd voor de jeugd. Aanvang 18.30 uur, zoals gebruikelijk rijden we in drie categorieën: 6-9, 10-12 en 13-15 jaar. Inschrijven is gratis en kan ter plaatse. Er zijn geen prijzen, maar wel een kleine attentie voor elke deelnemer.

Friese Wielerdag 30 april

Informatie over deze dag hierover volgt nog.

Brandsma Koffie Wielerronde van Bolsward

De inschrijving voor de Brandsma Koffie Wielerronde in Bolsward op 4 juni staat nu open. Inschrijven kan via MijnKNWU, is gratis en kan t/m 30 mei 19.00 uur. Hierna is bijschrijven nog wel  mogelijk tegen betaling van €10.

Meer nieuws