Nieuws

Algemeen

WV Snits-jeugd op de ICW wintercompetitie

Op zondag 10 december was de de 6e ICW wintercompetitie wedstrijd in een erg nat Dalen, met 4 WV Snits-renners aan het vertrek op een prachtig parcours wat door al de regen op sommige stukken erg nat geworden was.

Marijn ten Bloemendaal (MTB 9/10 jaar) was als eerste aan de beurt en wist zich naar een keurige 7e plaats te fietsen.
Ilse Bloemsma, Jesper ten Bloemendaal (MTB 13/14 jaar) en Levi Koopmans (Veld 13/14 jaar) kwamen aan de start voor een wedstrijd over 30 minuten. Gelukkig werd het richting de start een beetje droger.

Een pittige wedstrijd waar natte en droge stukken elkaar in rap tempo afwisselden en waar je op de langere stukken op kracht in kon halen. Levi reed zich naar een mooie 5e plaats bij de veldrijders.
Ilse wist al in de tweede ronde haar voornaamste concurrente achter zich te laten een een mooie voorsprong op te bouwen. Dit resulteerde in een haar eerste gouden medaille in deze competitie.
Jesper moest wat verder van achteren starten maar wist door een mooie steady race als 8e te finishen.

Dus weer mooie resultaten voor onze WVS renners. Volgende week staan we op zondag 17 december aan de start in Zevenhuizen voor de 7e wedstrijd in de competitie.