Nieuws

Algemeen

7e ICW wintercompetitie jeugd WV Snits

Vandaag was de 7e ICW wintercompetitie wedstrijd in Zevenhuizen. Eindelijk eens een wedstrijd met droge omstandigheden, met alle vier WV Snits-renners aan het vertrek.
Een mooi bochtig parcours wat door de regen van afgelopen tijd nog wel wat modderig was op sommige plaatsen. Marijn ten Bloemendaal (MTB 9/10 jaar) was om 10 uur aan de beurt en wist zich wederom als zevende jongen te plaatsen.
Ilse Bloemsma, Jesper ten Bloemendaal (MTB 13/14 jaar) en Levi Koopmans (Veld 13/14 jaar) kwamen aan de start voor een wedstrijd over dertig minuten. Helaas voor Jesper kreeg hij vlak voor de start mechanische problemen en kon niet van start gaan. Er werd een mooie wedstrijd verreden met vanaf de start snelle tijden. Levi wist na de start al snel naar voren te rijden en beloofde dit met een derde plaats op het podium. Ilse wist dat ze vandaag de leiding in het klassement kon pakken wanneer ze de winst kon pakken. Ze pakte direct in de eerste ronde de leiding bij de meisjes en wist een een mooie voorsprong op te bouwen. Dus haar tweede eerste plaats achtereen.

Al weer goede resultaten voor onze WV SNits-renners! Volgende week staan we op zaterdag 23 december aan de start in de Westereen voor al weer de achtste wedstrijd van elf in deze mooie competitie.