Nieuws

Algemeen

8e ICW Wintercompetitie WV Snits-jeugd

Op zaterdag 23 december was de 8e ICW wintercompetitie wedstrijd bij WV Otto Ebbens in de Westereen voor onze WV Snits-jeugdrenners. Wat had het hard geregend de afgelopen dagen, dit beloofde een erg zwaar parcours. Vandaag twee WV SNits-renners aan het vertrek.
Op het mooi uitgezette parcours waar echt van alles inzat ging Levi Koopmans (Veld 13/14 jaar) als eerste aan de start, vlak erachter gevolgd door Ilse Bloemsma (MTB 13/14 jaar) voor een wedstrijd over 30 minuten.
Er werd een mooie maar zware wedstrijd verreden onder erg natte omstandigheden.
Levi wist vanaf de start mooi constant te rijden en beloonde dit met een 3e plaats op het podium, na een spannende strijd om die derde plaats in de laatste ronde.
Ilse stond nog één punt achter de nummer één in het klassement dus ze wist wat haar vandaag te doen stond. Helaas bleek de koploopster niet aanwezig, Ilse pakte hierdoor de eerste plaats en veel punten voor het klassement, haar derde 1e plaats achtereen.
Dus al weer goede resultaten voor onze WV Snits-renners met twee renners en twee maal podium!
Volgende week zondag 31 december staan we aan de start in De Wilp voor de Klaas Stobbe memorial, alweer de 9e wedstrijd van 11 in de competitie.
Meer nieuws