OFK Sportklasse

10jul15:0023:50OFK Sportklasse15:00 - 23:50 Type evenementCriterium

Wedstrijdinformatie

Het Open Fries Kampioenschap wielrennen Sportklasse 2021 vindt plaats op de wielerbaan van WV Snits. Hier wordt bepaald wie zich een jaar lang Fries Kampioen op de weg bij de Sportklasse mag noemen. De wedstrijd gaat over 75 minuten plus 5 ronden. Er wordt alleen in de categorie Sportklasse gereden. Het deelnemersaantal is beperkt tot in totaal 75 renners!

Door de coronapandemie hebben veel renners van Amateurniveau dit jaar geen licentie aangeschaft. Dit betekent echter niet dat zij mee mogen doen aan het OFK Sportklasse. Wij filteren renners van te hoog niveau uit de deelnemerslijst. Wanneer je twijfels hebt of je mee mag doen aan de wedstrijd, raden wij je aan om ons te mailen!

Je kunt je tot een uur voor aanvang inschrijven voor deze wedstrijd via onderstaande link (vanaf het moment dat deze zichtbaar is). Daarna kun je je ter plaatse op de wedstrijddag tussen een uur en een half uur voor aanvang wedstrijd nog inschrijven via het inschrijfformulier, mits er nog plaats is. De lijst met inschrijvingen wordt steeds online bijgehouden, een link daar naar toe wordt eveneens hieronder geplaatst.

Lees voordat je je inschrijft, goed de inschrijfvoorwaarden door!

Tijd

(Zaterdag) 15:00 - 23:50

Locatie

Sneek, Wielerbaan Schuttersveld

Inschrijven voor deze wedstrijd

INSCHRIJVEN

Lijst met deelnemers

Deelnemers