juli, 2021

05jul19:0023:50Willem Visser Memorial (Sportklasse)19:00 - 23:50 SneekType evenement:Baanwedstrijd

Wedstrijdinformatie

De Willem Visser Memorial (ter nagedachtenis aan WV Snits-medeoprichter, oud-voorzitter en erelid Willem Visser (1933-2007) wordt verreden op de wielerbaan van WV Snits rondom het sportcomplex Schuttersveld. Er wordt gestart in verschillende categorieën (zie categorie-indeling) op verschillende tijdstippen: jeugd, Sportklasse en Amateurs, met of zonder licentie. De wedstrijd staat ook open voor niet-leden van WV Snits. Er is een maximum van 75 renners bij deze wedstrijd.

Voorinschrijven voor deze wedstrijd kost 5 euro voor leden van WV Snits en 8 euro voor niet-leden, bijschrijven op de wedstrijddag 7 resp. 10 euro. Voor Sportklasse duurt de wedstrijd een uur en vijf ronden.
Het prijzengeld is €50 voor de nummer 1, €30 voor de nummer 2 en €20 voor de nummer 3.

Je kunt je tot een uur voor aanvang inschrijven voor deze wedstrijd via onderstaande link (vanaf het moment dat deze zichtbaar is). Daarna kun je je ter plaatse op de wedstrijddag tussen een uur en een half uur voor aanvang wedstrijd nog inschrijven via het inschrijfformulier, mits er nog plaats is (contactloos betalen!). De lijst met inschrijvingen wordt steeds online bijgehouden, een link daar naar toe wordt eveneens hieronder geplaatst.

Lees voordat je je inschrijft, goed de inschrijfvoorwaarden door!

Tijd

(Maandag) 19:00 - 23:50

Locatie

Sneek

Thomas Zandstrastraat 1, Sneek

Inschrijven voor deze wedstrijd

INSCHRIJVEN

Lijst met deelnemers

Deelnemers
Menu
X